Skip to main content

Ons investor advies richt zich op de volgende 2 hoofddisciplines:
(Klik op de balkjes voor meer tekst)

1. Aan- en verkoop van beleggings­objecten

3stone is gespecialiseerd in het initiëren en structureren van beleggings­transacties. Naast de ‘sale en lease back’ van vastgoed in eigendom van ‘corporates’ (bedrijven en instellingen) is 3stone betrokken bij de aan- en verkoop van individuele beleggingsobjecten en/of portefeuille(s) namens de institutionele/particuliere beleggers en projectontwikkelaars.
.
3stone analyseert het commercieel vastgoed, toetst de markt­conformiteit van de huur en het rendement. Gezamenlijk met onze opdrachtgevers voert 3stone de economische onderhandelingen om uiteindelijk tot de verwerving of verkoop van het object/de portefeuille te komen tegen de meest optimale voorwaarden.

2. Portefeuille­strategieën

3stone adviseert u bij vraagstukken over uw vastgoedportefeuille, of het nu gaat om een enkel gebouw of uw complete vastgoedportefeuille. Om tot besluitvorming te komen over uw portefeuille biedt 3stone u creatief en professioneel maatwerk, altijd op de toekomst gericht. Samenvoegen, afstoten of herzien van huurcondities? 3stone adviseert u analytisch en pragmatisch, ondersteunt door een juist financiële onderbouwing met als enkel doel om de waarde van uw portefeuille beter te benutten en te maximaliseren.