ZEEWOLDE 

Borghese Logistics heeft een nieuw distributiecentrum in Zeewolde verkocht aan Tristan Capital Partners, een beheersmaatschappij voor vastgoedinvesteringen.

Het distributiecentrum staat op bedrijventerrein Trekkersveld III in Zeewolde en wordt ontwikkeld door Borghese Logistics. Het betreft een high/end logistieke ontwikkeling van 19.000 m² in totaal, verdeeld over 16.780 m² bedrijfsruimte, 700 m² kantoorruimte, 1200 m² mezzanine en 186 parkeerplaatsen. Bedrijventerrein Trekkersveld wordt gekenmerkt door middelgrote en grote bedrijven op het gebied van logistiek, productie en assemblage, bouw of groothandel. Het terrein ligt aan de noordzijde van Zeewolde en is direct te bereiken door de naastliggende N305, die direct aansluit op de A28, A27 en de A1. Met de bouw van het complex is begin september gestart. Het zal naar verwachting in mei 2021 opgeleverd worden door Pleijsier Bouw Genemuiden.

Tristan Capital Partners is geadviseerd door 3Stone Real Estate en Houthoff. Borghese Logistics is geadviseerd door 1530 Real Estate en CMS.

Investments