UTRECHT-PAPENDORP 

Recentelijk is door Borghese Real Estate de eerste paal geslagen van het nieuwe hoofdkantoor van RAM Mobile Data te Utrecht-Papendorp. De ontwikkeling beslaat een kantoor en datacenter van in totaal ca. 3.300 m² b.v.o. en 61 parkeerplaatsen en is gelegen aan de Ptolemaeuslaan, op een bijzondere locatie aan het water. Partijen zijn een huurovereenkomst tegen marktconforme condities aangegaan voor een periode van 15 jaar. De oplevering van de ontwikkeling wordt verwacht in Q4 2013.

RAM Mobile Data is een internationale aanbieder van oplossingen op het gebied van draadloze en mobiele datacommunicatie en cloud services voor de zakelijke markt.

Voor tal van oplossingen levert RAM vaste en mobiele verbindingen. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van het eigen Mobitex-netwerk, een premium datanetwerk met een hoge beschikbaarheid. Daarnaast worden diensten aangeboden voor ritregistratie, rijgedrag etc. Bij RAM werken ca. 115 mensen.

Borghese Real Estate ontwikkelt, realiseert, verhuurt én verkoopt vastgoed. Borghese staat voor daadkracht, betrokkenheid en rendement. Snelle trajecten, heldere communicatie en uitstekende prijs-kwaliteit verhoudingen. De bouw wordt uitgevoerd door Pleijsier Bouw Nijkerk.

RAM Mobile Data werd bij deze transactie geadviseerd door 3stone Real Estate.

Corporate