EINDHOVEN 

Patrizia Gewerbeinvest KAG mbH koopt van Solidiam NV Stadskantoor in Eindhoven. Patrizia Gewerbeinvest KAG mbH heeft het object gekocht voor haar fonds, LB Buro-Invest Europa I.

Het kantoorgebouw is gesitueerd aan het Stadhuisplein10 in Eindhoven en heeft een totaal verhuurbaar metrage van 11.100 m² kantoorruimte en 270 parkeerplaatsen. Onder leiding van Hiensch Engineering en Interim Bouwconsult wordt het object volledig verduurzaamd en zal het energielabel van G naar C worden aangepast. Het gebouw wordt onder andere voorzien van een nieuwe koelinstallatie, een warmteterugwinning systeem, nieuwe verlichtingsarmaturen en tal van overige verbeteringen en moderniseringen, die ertoe leiden dat het object voldoet aan de hedendaagse eisen op het gebied van duurzaamheid. Het object is langjarig en geheel verhuurd aan de Gemeente Eindhoven. De totale investering bedraagt circa 30 miljoen euro.

De verkoper is geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs B.V. en juridisch adviseur Baker & McKenzie. In deze transactie is de koper begeleid door juridisch adviseur C’M’S’ Derks Star Busmann, technisch adviseur CVO International en vastgoedadviseur 3stone Real Estate.

Investments