AMSTERDAM 

VMW Taxand N.V., een onafhankelijk kantoor waar advocaten, fiscalisten en notarissen in een geïntegreerde, internationale rechtspraktijk werken, huurt per 1 januari 2013 ca. 2.800 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in kantoorgebouw Piet Hein Buildings aan de Piet Heinkade in Amsterdam. 

VMW Taxand is al jaren gevestigd aan de Piet Heinkade (IJ-toren) en maakte de afgelopen jaren een zeer sterke groei door waardoor uitbreiding noodzakelijk werd. Na een uitgebreide marktinventarisatie is onlangs gekozen voor de Piet Hein Buildings, gelegen naast de huidige locatie van VMW Taxand. VMW Taxand sloot een huurovereenkomst af voor tien jaar voor de zesde t/m de achtste verdieping van bouwdeel ‘Blauw’. VMW Taxand zal het kantoor vanaf januari 2013 in gebruik gaan nemen.

Over Piet Hein Buildings
Piet Hein Buildings is een ontwikkellocatie vlak naast de Passenger Terminal aan de zuidoever van het IJ in Amsterdam. Aan de Piet Heinkade zijn sinds 2010 diverse ontwikkelingen afgerond waaronder winkels en woningen. De plek van de huidige Piet Hein Buildings – gelegen aan het voorste deel van de Piet Heinkade – was tot voor kort het laatste niet bebouwde plot aan dit deel van de kade. De locatie heeft een optimale bereikbaarheid, een uitstekend werkklimaat vanwege de voorzieningen rondom de locatie en is gelegen op een unieke plek in Amsterdam. VMW Taxand is de eerste huurder van de nieuw ontwikkelde kantoorlocatie.

Bij deze transactie is verhuurder Piet Hein Buildings B.V. geadviseerd door Jones Lang LaSalle. Jones Lang LaSalle, CBRE, Cushman & Wakefield en DRS Makelaars hebben Piet Hein Buildings collegiaal in verhuur. Momenteel is er nog ruim  24.000 m² beschikbaar voor verhuur. Huurder VMW Taxand N.V. werd geadviseerd door vastgoedspecialist 3stone Real Estate.

Corporate