Staand v.l.n.r.: Gerard Lakeman, Eric Heijkoop en Mathijs Flierman
Zittend v.l.n.r.: Marc Rimmelzwaan en Renaldo Thewissen

AMSTERDAM – 3stone Real Estate, een toonaangevend en onafhankelijk boutique kantoor op de Nederlandse vastgoedmarkt, kondigt de toetreding aan van Mathijs Flierman en Renaldo Thewissen als nieuwe partners. Deze uitbreiding van het team markeert een significante stap in de groei en diversificatie van het bedrijf.

Mathijs Flierman

Na een dienstverband bij Troostwijk Makelaars O.G. waar Mathijs de beleggings­afdeling opzette, vervolgde hij in 2007 zijn carrière bij Cushman & Wakefield als Head Capital Markets en Boardmember. Gedurende zijn 16-jarige loopbaan bij Cushman & Wakefield was Mathijs onder meer verantwoordelijk voor de sterke expansie en professionaliteit van de beleggingsafdeling. Tijdens zijn carrière bouwde hij dan ook een zeer divers trackrecord op van aan- en verkooptransacties binnen alle vastgoed­sectoren, met binnen- en buitenlandse investeerders, beleggers, ontwikkelaars en financiers. Mathijs verruilt zijn leidinggevende carrière voor zijn werkelijke passie: het adviseren bij beleggingstransacties.

Renaldo Thewissen

Tot eind 2023 was Renaldo Thewissen werkzaam als Associate Director binnen de Capital Markets afdeling van Cushman & Wakefield. Sinds eind 2019 was hij medeverantwoordelijk voor het opzetten en de expansie van de woning­beleggings­afdeling, waarbij hij zich voornamelijk bezighield met de advisering van ontwikkelaars en beleggers bij de aan- en verkoop van nieuwbouw­complexen, ontwikkellocaties en woningportefeuilles. Renaldo startte zijn carrière bij Round Hill Capital, waar hij onder andere betrokken was bij de Heimstaden woning­portefeuille­transactie van Euro 1,4 miljard, die in 2019 plaatsvond.

Over 3stone Real Estate

Opgericht in 2007 door Eric Heijkoop, Marc Rimmelzwaan en Gerard Lakeman, is 3stone Real Estate gevestigd in het WTC in Amsterdam. Als vertrouwde adviseur voor beleggers, ontwikkelaars, financiers en vastgoed­gebruikers, staat 3stone Real Estate bekend om zijn deskundige en persoonlijke advies bij beleggings- en huurtransacties. De toevoeging van Flierman en Thewissen is een strategische stap om de marktpositie van 3stone Real Estate verder te versterken en de activiteiten uit te breiden.

Contact

Voor meer informatie:
info@3stone.nl
(020) 881 30 20