EYGELSHOVEN

Boelens de Gruyter en Globitas hebben het bedrijfsgebouw dat voor Ranpak op bedrijventerrein Julia in Eygelshoven wordt ontwikkeld, verkocht aan Gateway Fund, het logistics en industrial fonds van Schroders Capital.

Ranpak is wereldwijd marktleider op het gebied van duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen en krijgt op de locatie aan de Rimburgerweg 40 naast productieruimte, ook de beschikking over kantoorruimtes en een showroom. De ontwikkeling betreft 25.000 m2 productieruimte en logistiek, 3.500 m2 kantoor en 600 m2 showroom.

De oplevering van het Europese hoofdkantoor van Ranpak is gepland voor eind dit jaar. Het pand krijgt het Breeam-certificaat very good.

“We zijn verheugd dat we in Schroders Capital een partij hebben gevonden die deze ontwikkeling voor lange termijn in portefeuille neemt”, aldus Maarten de Gruyter, medeoprichter van Boelens de Gruyter.

Boelens de Gruyter en Globitas werden bijgestaan door 3stone Real Estate, Lexence en PWC. Gateway Fund werd bijgestaan door Dentons.

Corporate