DEN HAAG | 21-01-2019

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met Double U Building B.V. voor de huur van circa 21.250 m2 kantoorruimte en 220 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw ‘Double U’ aan de Henri Faasdreef/ Klaas Voskuildreef in Leidschenveen te Den Haag.

Double U is gesitueerd aan de doorgaande Zoetermeerse Rijweg, met uitstekende verbinding naar de snelwegen A4 en A12 en nagenoeg direct gelegen aan het Leidschenveen RandstadRail, tram en bus station, slechts enkele minuten van het centrum van Den Haag en met rechtstreekse verbindingen naar Rotterdam en Zoetermeer. Er zijn daarnaast tal van voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig zoals een winkelcentrum en diverse sportfaciliteiten.

Het complex, ontworpen door de Architekten Cie, is in 2008 opgeleverd en heeft een energielabel A. Het geheel omvat in totaal ruim 30.870 m2 kantoor bestaande uit twee U-vormige bouwdelen A en B, die door grote glazen loopbruggen over alle kantoorlagen met elkaar verbonden zijn. De eigenaar is voornemens om een deel van de begane grond te restylen, waarbij hospitality en multi-tenant gebruik een belangrijke rol zullen gaan vervullen. Het gedeeltelijk leegstaande bouwdeel A waarin heden circa 7.680 m2 beschikbaar is voor één of meerdere gebruikers, wordt momenteel te huur aangeboden via Cushman & Wakefield en CBRE.

Asset Manager Proptimize behartigde de belangen van de verhuurder en 3stone Real Estate adviseerde de huurder CBS.

Corporate