WAGENINGEN | 11-04-2016

CSK Food Enrichment, ontwikkelaar en verkoper van innovatieve ingrediënten voor de voedingsmiddelensector, heeft een vijftienjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van ruimten in Plus Ultra op Wageningen Campus. In Plus Ultra gaat CSK haar marketing-, sales- en R&D-activiteiten bundelen en ze verwachten in het eerste kwartaal van 2017 de vestiging te openen.

CSK huurt circa 3.000 m² voor onder andere state-of-the-art laboratoria, -onderzoeksruimten, -werkplekken en een –proeffabriek.

Voor het tot stand komen van deze overeenkomst werd CSK bijgestaan door adviseurs 3Stone Real Estate en Roomer Remix.

Het gebouw draagt de naam ‘Plus Ultra’, wat “steeds verder” betekent, als verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren. Plus Ultra bevat circa 6.500 m2 hoogwaardige laboratorium-, kantoor,- en ontmoetingsruimten plus enkele multipurpose technohallen. De gebruikers zijn startende, jonge en volwassen kennisintensieve technologische bedrijven. Met de komst van CSK is het gebouw voor een belangrijk deel gevuld.

Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van commercieel vastgoed, en richt zich op het accommoderen van kennisintensieve technologische bedrijven en instellingen door ontwikkeling, realisatie en beheer van specifieke gebouwen. Deze gebouwen bieden multifunctionele ruimten, voor gebruik als kantoor, laboratorium, cleanroom en (pilot) plant. Kadans Science Partner is met name actief voor bedrijven en instellingen binnen de gebieden van het Topsectorenbeleid.

Naast huisvesting biedt Kadans Science Partner aan starters en jonge bedrijven vele mogelijkheden om in een incubatorfaciliteit door te groeien.  De dienstverlening omvat het bieden van  specifieke faciliteiten en een uitgebreid netwerk van coaches, adviseurs, financiers en investeerders.

Corporate