LEIDEN 

Werkplekverhuurder Regus is een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van bijna 2.400 m² kantoorruimte en 52 parkeerplekken in Sirius Building aan de Mendelweg 32 in Leiden. Regus opent hiermee de eerste vestiging in Leiden.

Sirius Building werd gebouwd in 2010 en is onderdeel van het Leiden Bio Science Park. Op het park bevinden zich ook het Leids Universitair Medisch Centrum, diverse vooraanstaande bedrijven in de biotechnologie en het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis. Het pand direct naast Sirius Building wordt gehuurd door Airbus.

“Wij zijn hiermee de eerste aanbieder van flexibele werkplekoplossingen die een business center opent op een science park. We zijn erg blij met de prettige samenwerking met de gemeente Leiden en CBRE. Het is geweldig om Leiden nu dan eindelijk toe te kunnen voegen aan ons netwerk.”, aldus Annelou de Groot, Development Director binnen Regus. Haar collega Peter Boef, Sales Director Netherlands West vult aan: “We wilden al heel lang in Leiden een business center openen. Er is juist op deze plek een enorme vraag naar flexibele werkplekken. De vraag is nu al zo groot, dat we verwachten met de opening op 1 augustus al een bezettingsgraad van boven de 60% te hebben. We sluiten dan ook niet uit dat we op zeer korte termijn zullen uitbreiden.”

“De formule van Regus maakt het aantrekkelijker voor startende bedrijven om zich op het park te vestigen. Het geeft bovendien bestaande bedrijven de mogelijkheid flexibel ruimte te huren op het Leiden Bio Science Park. We zijn blij met de komst van Regus naar het grootste life science en health cluster van Nederland in Leiden.”, aldus Arnoud Nierop, accountmanager Leiden Bio Science Park bij de gemeente Leiden.

Met de komst van Regus is er nog circa 1.600 m² vrij voor verhuur in Sirius Building.

Regus werd bij dit huurproces geadviseerd door JLL en Dentons, CBRE adviseerde de zittend huurder waarvan de ruimte werd overgenomen en de verhuurder, een buitenlandse investeerder, werd bijgestaan door 3stone Real Estate

Corporate