AMSTERDAM | 04-02-2019

Coworking-aanbieder Spaces opent in april in Amsterdam-Westerpark een nieuwe vestiging van ca. 8.400 m2. De locatie ligt vlakbij de Westergasfabriek, het bruisende en creatieve complex in het Westerpark. Het wordt de zevende Spaces in Amsterdam. 3stone Real Estate begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de verhuurder en JLL trad op namens Spaces.

Spaces Westerpark wordt gevestigd in het voormalige pand van advocatenkantoor Kennedy Van der Laan aan de Haarlemmerweg. De locatie ligt langs de weg die het centrum van Amsterdam verbindt met Sloterdijk en Haarlem en is goed bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer.

Ruim 8.000 m2 inspirerende werkplekken

Spaces Westerpark biedt ondernemers, freelancers en corporates een inspirerende werkomgeving met privé kantoorruimtes, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Members hebben daarnaast toegang tot een internationaal netwerk van gelijkgestemde, ondernemende mensen en een maandelijkse kalender met business events, borrels en netwerksessies.

Martijn Roordink, CEO en co-founder van Spaces: “Spaces is al te vinden in het centrum van de stad, aan de Zuidas en Amstel. Wij vinden het heel fijn dat we nu ook in Westerpark aanwezig zijn want dit gebied heeft een energieke vibe die heel goed past bij wat wij met Spaces uitstralen. Het is een levendige, jonge buurt met een prachtig park, gezellige festivals en veel horeca hotspots: dé ideale locatie voor onze members die wij een inspirerende en een creatieve werkplek willen bieden.”

Over Spaces

Spaces biedt professionals en bedrijven een inspirerende werkomgeving. Naast kantoorruimtes zijn er memberships en meeting rooms waar gelijkgestemde, ondernemende mensen elkaar kunnen ontmoeten.  Spaces wil een creatieve, ondernemende omgeving bieden waar ideeën worden geboren, bedrijven kunnen groeien en waardevolle relaties worden opgebouwd. Spaces opende haar eerste vestiging in 2008 aan de Amsterdamse Herengracht. Sinds 2014 is Spaces onderdeel van International Workplace Group. Spaces heeft 185 locaties in Europa, Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Azië. Het bedrijf wil in 2019 groeien naar 345 locaties wereldwijd. Ga voor meer informatie naar www.spacesworks.com.

Corporate